در حال ویرایش مفضّله (از خطّابیه همان مفضلیه)

پرش به: ناوبری، جستجو

هشدار: شما وارد نشده‌اید. نشانی آی‌پی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر وارد شوید یا یک حساب کاربری بسازید، ویرایش‌هایتان به نام کاربری‌تان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.

این ویرایش را می‌توان خنثی کرد. لطفاً تفاوت زیر را بررسی کنید تا تأیید کنید که این چیزی است که می‌خواهید انجام دهید، سپس تغییرات زیر را ذخیره کنید تا خنثی‌سازی ویرایش را به پایان ببرید.
نسخهٔ فعلی متن شما
سطر ۱: سطر ۱:
مصحف [[مُفَضَّلیه (از غلاه خطابیه)|مُفَضَّلیه]].
 
  
[[نشوان حمیری]] در [[الحور العین]] [[خطّابیه]] را به چهار فرقه تقسیم می کند که عبارتند از: [[معمّریه (از غلاة خطّابیه)|معمریه]]، [[عمیریه]]، مفضله و فرقه ای که برای آن نامی را ذکر نمی کند. وی درباره عقیده مفضله می نویسد: «ایشان جعفر [امام جعفر صادق] (علیه السلام) را خدا دانسته و برای وی رسالت و نبوت قائل بدند. و در عین حال به واسطه این که جعفر (علیه السلام) از [[ابوالخطّاب محمد بن ابی زینب]] برائت جست از وی برائت می جستند. ایشان به [[مفضل صیرفی]] منسوب هستند. » <ref> [[الحور العین]]، [[نشوان حمیری]]، ص168</ref>
+
مصحف مفضّلیه.  
  
روشن است که ایشان همان مُفَضَّلیه می باشند.  
+
[[نشوان حمیری]] در [[الحور العین]] [[خطّابیه]] را به چهار فرقه تقسیم می کند که عبارتند از: [[معمریه]]، [[عمیریه]]، مفضله و فرقه ای که برای آن نامی را ذکر نمی کند. وی درباره عقیده مفضله می نویسد: «ایشان جعفر [[امام جعفر صادق]] علیه السلام را خدا دانسته و برای وی رسالت و نبوت قائل بدند. و در عین حال به واسطه این که جعفر علیه السلام از [[ابوالخطّاب محمد بن ابی زینب]] برائت جست از وی برائت می جستند. ایشان به مفضل صیرفی منسوب هستند. » <ref> [[الحور العین]]، [[نشوان حمیری]]، ص168</ref>
 +
 
 +
روشن است که ایشان همان [[مُفَضَّلیه (از غلاه خطابیه)]] می باشند.  
  
 
== پانویس ==
 
== پانویس ==

لطفاً توجه داشته باشید که فرض می‌شود کلیهٔ مشارکت‌های شما با دایره المعارف فرق اسلامی ممکن است توسط دیگر مشارکت‌کنندگان ویرایش شوند، تغییر یابند یا حذف شوند. اگر نمی‌خواهید نوشته‌هایتان بی‌رحمانه ویرایش شود، اینجا نفرستیدشان.
همچنین شما دارید به ما قول می‌دهید که خودتان این را نوشته‌اید، یا آن را از یک منبع آزاد با مالکیت عمومی یا مشابه آن برداشته‌اید (برای جزئیات بیشتر به دایره المعارف فرق اسلامی:حق تکثیر مراجعه کنید). کارهای دارای حق تکثیر (copyright) را بی‌اجازه نفرستید!

لغو | راهنمای ویرایش‌کردن (در پنجرهٔ تازه باز می‌شود)