سَابّه: تفاوت بین نسخه‌ها

از دایره المعارف فرق اسلامی
پرش به: ناوبری، جستجو
جز سَابّه» را محافظت کرد ([ویرایش=فقط مدیران] (بی‌پایان) [انتقال=فقط مدیران] (بی‌پایان)) [آبشاری])
سطر ۳: سطر ۳:
 
رک: [[لاعنیه]].  
 
رک: [[لاعنیه]].  
  
[[عباس اقبال]] آشتیانی در [[خاندان نوبختی]] می نویسد: «سابه کسانی بوده اند که حتی در عصر خلافت حضرت [[علی بن ابی طالب]] علیهماالسلام، [[ابوبکر]] و [[عمر]] را سب می کردند و ابوالسوداء از ایشان بوده است. <ref> [[خاندان نوبختی]]، [[عباس اقبال]]، ص257</ref> وی برای این مطلب به رسائل [[ابن تیمیه]]، [[الفرق بین الفرق]] نوشته [[عبدالقاهر بغدادی]] و [[المواعظ و الاعتبار بذکر الخطط و الآثار|خطط]] نوشته [[احمد بن علی مقریزی]] اشاره می کند. در حالی که در منابع مذکور این مطلب یافت نگردید.  
+
[[عباس اقبال]] آشتیانی در [[خاندان نوبختی]] می نویسد: «سابه کسانی بوده اند که حتی در عصر خلافت حضرت [[علی بن ابی طالب]] علیهماالسلام، [[ابوبکر]] و [[عمر]] را سب می کردند و ابوالسوداء از ایشان بوده است. <ref> [[خاندان نوبختی]]، [[عباس اقبال]]، ص257</ref> وی برای این مطلب به رسائل [[ابن تیمیه]]، [[الفرق بین الفرق]] نوشته [[عبدالقاهر بغدادی]] و [[المواعظ و الاعتبار بذکر الخطط و الآثار|خطط]](المواعظ و الاعتبار) نوشته [[احمد بن علی مقریزی]] اشاره می کند. در حالی که در منابع مذکور این مطلب یافت نگردید.  
  
 
== پانویس ==
 
== پانویس ==

نسخهٔ ‏۲۳ ژانویهٔ ۲۰۱۹، ساعت ۰۵:۲۲

همان لاعنیه. [۱]

رک: لاعنیه.

عباس اقبال آشتیانی در خاندان نوبختی می نویسد: «سابه کسانی بوده اند که حتی در عصر خلافت حضرت علی بن ابی طالب علیهماالسلام، ابوبکر و عمر را سب می کردند و ابوالسوداء از ایشان بوده است. [۲] وی برای این مطلب به رسائل ابن تیمیه، الفرق بین الفرق نوشته عبدالقاهر بغدادی و خطط(المواعظ و الاعتبار) نوشته احمد بن علی مقریزی اشاره می کند. در حالی که در منابع مذکور این مطلب یافت نگردید.

پانویس

  1. خاندان نوبختی، عباس اقبال، ص257
  2. خاندان نوبختی، عباس اقبال، ص257